ACTIVITAT NOCTURNA

Observació dels estels als Vespres d'Estiu

29 de juliol i 5 d'agost 2023

BOOK NOW!

L'observació dels estels amb l'Astronòmica de Sabadell 

Dissabtes 29 de juliol i 5 d'agost, a partir de les 22.30 h

L'Agrupació Astronòmica de Sabadell i l'Observatori Astronòmic del Parc del Garraf col·laboren amb el Museu d'Arqueologia de Catalunya amb una jornada científica al voltant de l'observació dels estels.  

Des de les 22:30 h i fins les 01:00 h l’observació del cel a ull nu amb l’ajuda d’un punter làser, i amb telescopis de la mà de l’Astronòmica de Sabadell ens permetrà tenir una visió de les estrelles, constel·lacions, i astres de l'espai profund des del cel d’Olèrdola. A més, tindrem la oportunitat de contemplar el planeta dels anells, Saturn. I en la primera sessió, la turmentada superfície del nostre satèl·lit, la Lluna.

Observacions a tenir en compte: tot i que es tracta d'una activitat sense inscripció prèvia, durant la franja horària de funcionament s'establiran torns per poder gaudir de l'observació en grups reduïts. 

Més informació:  ASTRONÒMICA SABADELL

RESERVA: no cal reserva prèvia per aquesta activitat. ADQUISICIÓ ENTRADA: el tiquet d'entrada per gaudir de l'observació dels estels, i de la resta de les activitats, es pot adquirir presencialment dins el nostre horari d'atenció al públic, o a través de la VENDA ON LINE(cal clicar damunt l'opció d'entrada general dels Vespres d'Estiu, hi trobareu dues entrades: 29/7 i 5/8). El tiquet té un preu únic de 7€ i no s'admeten els descomptes i ofertes habituals al conjunt.

CONTACTA AMB MAC OLÈRDOLA:

Telèfons 93 890 14 20 / 675 78 29 36
e-mail mac.olerdola@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 22:30:00
Durada De 22.30 h a 01 h
Preu 7€, entrada única per totes les activitats dels Vespres d'estiu