Aprèn

L’oferta didàctica del Conjunt monumental d'Olèrdola està formada per les següents tipologies: Visites didàctiques, tallers didàctics. Oferim el contacte directe amb el jaciment i les peces arqueològiques originals, a través d’una metodologia basada en l’experimentació, en la que l’alumnat reviu el passat en primera persona.

PER TAL DE PLANIFICAR LA VOSTRA VISITA, DISPOSEM D'UN SERVEI DE CONCERTACIÓ DE VISITES PER A TOT TIPUS DE GRUPS.

Reserva anticipada de visites per a grups:
Dins l'horari d'obertura del Museu
Telèfon: 93 890 14 20 / 675 78 29 36 - Mail: mac.olerdola@gencat.cat

Recomanacions: Cal concertar prèviament la visita en grup, tant si la visita es fa amb educador o sense. La petició de visita comentada del jaciment i de les exposicions temporals s'ha de fer amb uns quinze dies d'anticipació.

Grups: Cada grup ha d'anar acompanyat sempre per almenys un responsable. Les activitats educatives s'han preparat per a grups-classe de 25-30 alumnes.

Puntualitat: Es demana la màxima puntualitat per al bon funcionament de les activitats. Si per un imprevist el grup s'endarrereix ho haurà de comunicar al servei de reserves per telèfon. Si el grup arriba tard, l'activitat podrà ser modificada en relació al temps restant disponible.

Anul·lacions: En cas d'anul·lar la visita prèviament concertada, cal fer-ho a través de correu electrònic un mínim de 48 hores abans. Si el dia de la visita, el grup no es presenta, haurà de pagar la totalitat de l'import reservat.

Carta de confirmació i comprovant de l'entitat bancària: Després de fer la reserva de la visita, se us enviarà una carta de confirmació amb tots els detalls de la reserva que haureu de portar el dia que vingueu per presentar a les taquilles. En el cas que feu la visita amb un educador, el pagament es farà per transferència o ingrés bancari després de la visita.


Programa Educatiu

El programa d’activitats que ofereix el MAC Olèrdola està format per diverses tipologies d’activitats: visites guiades, visites dinamitzades i tallers, adaptades als diversos nivells educatius.

Entra

Activitats didàctiques

La muntanya d’Olèrdola, ocupada per l’home al llarg de 4.000 anys d’història, des de l’edat del bronze fins a l’època medieval, va ser un enclavament estratègic pel domini que tenia de tota la plana penedesenca.

Entra

Reserves

Concertació d'activitats educatives
Telèfon: 93 890 14 20 / 675 78 29 36
Mail: mac.olerdola@gencat.cat

Entra

Materials i recursos educatius

El Museu d’Arqueologia de Catalunya posa a disposició dels mestres diversos materials didàctics tant per preparar l’activitat al Museu com per treballar a l’aula.

Entra