JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA

Jornades Europees d'Arqueologia 2024

15/06 i 16/06 de 2024

Com cada any, el Museu d'Arqueologia de Catalunya se suma a la celebració de les Jornades Nacionals d’Arqueologia, coordinades per l’INRAP (Institut Nacional d’Investigacions Arqueològiques Preventives), i impulsades pel Ministeri de Cultura francès. 

Durant les jornades s’organitzen una sèrie d’activitats per tal que tothom qui estigui interessat en el patrimoni arqueològic, pugui gaudir-ne a través de visites guiades, tallers, visites teatralitzades, trobades professionals, etc. 

Dissabte 15 de juny. Joc detectivesc

En aquesta activitat coneixerem el passat, aprendrem a llegir el present, i ens imaginarem el futur. És veritat que les pedres ens parlen, i si observem atentament l’entorn del conjunt arqueològic, les mateixes restes constructives ens explicaran el pas del temps al conjunt històric i arqueològic en les diferents etapes ocupacionals. Els indicis hi son, tan sols cal trobar-los a partir d’aquest joc de reptes i observació. 

Observacions:  

  • Activitat adreçada a públic familiar (infants a partir de 6 anys)
  • Cal dur calçat adequat per la muntanya, gorra, protecció solar i aigua. 

Hora: de 10.30h a 12.00h. Preu: Inclosa en el preu de l'entrada. 

Reserva: obligatòria, les places són limitades. 

Més informació: 93 890 14 20/ 675 782 936 / mac.olerdola@gencat.cat

 

Diumenge 16 de juny. Jornada de portes obertes

El proper diumenge 16 de juny el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Olèrdola celebrarà les Jornades Europees d'Arqueologia amb una jornada de portes obertes al monument, on l'entrada al recinte serà gratuïta

L'horari d'obertura serà de 10 h a 20 h.

Si voleu saber-ne més sobre les JORNADES: JEA 2024

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC - Olèrdola
Hora 10:00:00
Durada Tot el dia
Preu Consulteu en cada cas.