PORTES OBERTES

Dia Europeu dels Parcs. Setmana de la Natura

24/05 de 2024

Divendres, 24 de maig. Dia Europeu dels Parcs. Setmana de la Natura

El Dia Europeu dels Parcs commemora la declaració dels primers parcs nacionals europeus a Suècia el 24 de maig. La Federació de Parcs Naturals i Nacionals d’Europa (EUROPARC), que aglutina gairebé 400 membres pertanyents a 36 estats, celebra aquesta efemèride.

El Dia Europeu dels Parcs s’inclou dins de la Setmana de la Natura, que comença el 22 de maig (Dia Mundial de la Biodiversitat) i es clou el 5 de juny (Dia Mundial del medi Ambient). Organitzada des del 2016 per la Xarxa per a la Conservació de la Natura, durant aquests dies es promouen desenes d’activitats de divulgació i sensibilització mediambiental.

Jornada de portes obertes

El Museu d'Arqueologia de Catalunya - seu d'Olèrdola, dins un entorn natural com és el Parc d'Olèrdola, se suma al lema d'enguany, “Vota per la natura”. La conservació de la natura transcendeix qualsevol ideologia. És essencial promoure accions positives per assegurar un futur saludable per a les persones i la natura, de la qual formem part.

Per això, el divendres 24 de maig us animem a gaudir d'una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta per conèixer el nostre conjunt monumental i el Parc Natural.

Horari d'obertura: de 10h a 17:30h

Endinseu-se en els 4.000 anys d'història al vostre aire, amb l'ajuda de l'itinerari senyalitzat, en un entorn incomparable i envoltats d'un paisatge únic.

Completa la teva estada gaudint de la Ruta circular a la muntanya de Sant Miquel d'Olèrdola

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 10:00:00
Durada Tot el dia
Preu Gratuït