Aprèn

L’oferta didàctica del Conjunt monumental d'Olèrdola està formada per les següents tipologies: Visites didàctiques, tallers didàctics. Oferim el contacte directe amb el jaciment i les peces arqueològiques originals, a través d’una metodologia basada en l’experimentació, en la que l’alumnat reviu el passat en primera persona.

PER TAL DE PLANIFICAR LA VOSTRA VISITA, DISPOSEM D'UN SERVEI DE CONCERTACIÓ DE VISITES PER A TOT TIPUS DE GRUPS.

Reserva anticipada de visites per a grups:
Dins l'horari d'obertura del Museu
Telèfon: 93 890 14 20 / 675 78 29 36 - Mail: mac.olerdola@gencat.cat

Recomanacions: Cal concertar prèviament la visita en grup, tant si la visita es fa amb educador o sense. La petició de visita comentada del jaciment i de les exposicions temporals s'ha de fer amb uns quinze dies d'anticipació.

Grups: Cada grup ha d'anar acompanyat sempre per almenys un responsable. Les activitats educatives s'han preparat per a grups-classe de 25-30 alumnes.

Puntualitat: Es demana la màxima puntualitat per al bon funcionament de les activitats. Si per un imprevist el grup s'endarrereix ho haurà de comunicar al servei de reserves per telèfon. Si el grup arriba tard, l'activitat podrà ser modificada en relació al temps restant disponible.

Anul·lacions: En cas d'anul·lar la visita prèviament concertada, cal fer-ho a través de correu electrònic un mínim de 48 hores abans. Si el dia de la visita, el grup no es presenta, haurà de pagar la totalitat de l'import reservat.

Carta de confirmació i comprovant de l'entitat bancària: Després de fer la reserva de la visita, se us enviarà una carta de confirmació amb tots els detalls de la reserva que haureu de portar el dia que vingueu per presentar a les taquilles. En el cas que feu la visita amb un educador, el pagament es farà per transferència o ingrés bancari després de la visita.


Programa Educatiu

Programa d’activitats adaptades

Entra

Reserves

Posa't en contacte amb nosaltres

Entra

Activitats didàctiques

Una muntanya, 4.000 anys d'història

Entra

Programa d'ajuts educatius

Accés al patrimoni cultural i arqueològic

Entra

Materials i recursos educatius

La guia didàctica a l'aula.

Entra

Recursos virtuals per a les escoles

Novetat sobre l'arqueologia!

Entra