Reserves

Concertació d'activitats educatives

Una visita agradable a Olèrdola també depèn de vosaltres. Us preguem que tingueu una actitud respectuosa envers els visitants, les restes arqueològiques i les instal·lacions. 

Recomanacions: Cal concertar prèviament la visita en grup, tant si la visita es fa amb monitor o sense. La petició de visita comentada del museu i de les exposicions temporals s'ha de fer amb uns quinze dies d'anticipació.

Grups: Cada grup ha d'anar acompanyat sempre per almenys un responsable. Les activitats educatives s'han preparat per a grups-classe de 25 - 30 alumnes.

Puntualitat: Es demana la màxima puntualitat per al bon funcionament de les activitats. Si per un imprevist el grup s'endarrereix ho haurà de comunicar al museu per telèfon. Si el grup arriba tard, l'activitat podrà ser modificada.

Característiques durant la visita: menjar i beure al Museu està limitat als espais exteriors i en cap cas a les sales d'exposició permanents ni temporals. S'han de seguir les instruccions del personal del museu i també dels monitors en el cas de visites dinamitzades i tallers. S'ha d'evitar tocar les peces exposades, els seus suports, les vitrines i la retolació informativa. Es poden fer fotografies sense utilitzar el flaix. Disposeu de senyal wifi per carregar continguts del Museu, procureu fer servir un volum baix per gaudir millor de la col·lecció i respectar els altres visitants. Per fer qualsevol consulta, així com qualsevol suggeriment que es cregui oportú, cal dirigir-se al personal de Recepció. 

Anul·lacions: En cas d’anul·lar la visita prèviament concertada, cal fer-ho a través de correu electrònic un mínim de 48 hores abans. Si el dia de la visita, el grup no es presenta, haurà de pagar la totalitat de l’import reservat.

Carta de confirmació i comprovant de l'entitat bancària: Després de fer la reserva de la visita, el museu us enviarà una carta de confirmació amb tot els detalls de la reserva que haureu de portar el dia que vingueu per presentar a les taquilles. En el cas que feu la visita amb un monitor, el pagament es farà per transferència o ingrés bancari després de la visita.


Twitter
Facebook