ACTIVITAT DE LLEURE

Olèrdola, una muntanya d’històries

2 de juliol 2022

BOOK NOW!

Dissabte 18 de juny i 2 de juliol. Passejada guiada

Us proposem una ruta de 5 km a través del Parc d’Olèrdola. Descobrirem paisatges atractius i elements patrimonials molt interessants: construccions de pedra seca, les balmes que van ser ocupades a la prehistòria, i restes arqueològiques de les tombes amb forma humana medievals, i tot plegat gaudint de les millors panoràmiques del Penedès!

Hora: de 19 h a 21.30 h. Preu: 3,00 € / Reduïda: 2,00 € (famílies nombroses, Voluntaris dels parcs naturals i majors de 65 anys) / Menors de 5 anys: gratuït És imprescindible la reserva prèvia a l'enllaç de l'anunci.

Notes: Es tracta d'una ruta de 5 km, amb una durada de 2,5 h i dificultat mitjana. No inclou la visita al Conjunt Històric d’Olèrdola. Edats recomanades: A partir de 6 anys. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i roba d’abric segons l’estació de l’any que sigui. El punt de partida de l’activitat és l’aula didàctica, a l’entrada del Conjunt Monumental.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Parc d'Olèrdola (exterior del castell d'Olèrdola)
Hora 19:00:00
Durada 2,5 hores
Preu 3,00 € / Reduïda: 2,00 € (famílies nombroses, Voluntaris dels parcs naturals i majors de 65 anys) / Menors de 5 anys: gratuït