JORNADA

Jornades Europees de Patrimoni

9 i 10 d'octubre

Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment cultural participatiu, obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

Aquest 2021 les Jornades Europees de Patrimoni estan d’aniversari i celebren 30 anys.

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les jornades que se celebren a nivell internacional amb el suport del Consell d’Europa des de 1991. 

Centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Podeu consultar l'agenda clicant aquí: AGENDA JEP 2021.

Un any més, des del MAC Olèrdola, us proposem una activitat per gaudir del nostre patrimoni cultural, i més proper. I ho farem amb una visita guiada ben especial: 

Diumenge, 10 d'octubre. Portes obertes i activitats gratuïtes

Visita guiada "50 anys obrint Olèrdola"

Enguany a Olèrdola estem de celebració, fa 50 anys es va procedir al’obertura al públic del Museu Monogràfic de la seu d’Olèrdola del MAC. Una sèrie d’accions, entre les quals es trobava la restauració de l’església de Sant Miquel, varen ser el punt de partida per a la protecció i cura d’aquest bé patrimonial.

Hora: 11h. Activitat gratuïta, inclou l'entrada al jaciment. Cal reserva prèvia per assistir a l'activitat. L'aforament és limitat.

Informació i reserves: mac.olerdola@gencat.cat / 93 890 14 20 / 675 782 936 

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 11:00:00
Durada 1 hora
Preu Gratuïta