ACTIVITAT GASTRONÒMICA

Tast enològic amb relat històric als Vespres d'Estiu

29 de juliol i 5 d'agost 2023

BOOK NOW!

Tast enològic amb relat històric "Olèrdola, vins i llegendes"

Dissabte 29 de juliol i 5 d'agost, a partir de les 19.30 h, en dues sessions

Olèrdola és un lloc màgic i un centre geoestratègic del Gran Penedès, on el paisatge canvia entre les muntanyes del Massís del Garraf i la planúria penedesenca. La ciutat medieval mil·lenària reposa imponent des del turó elevat, i des d’aquesta posició privilegiada, ha estat testimoni de relats i llegendes de la vinya i el vi.

Els vestigis arqueològics conservats ens parlen del patrimoni líquid que ens embriaga. Tot plegat ens facilita el fil conductor idoni per un tast de vins narrat des d’una veu històrica i llegendària. Us proposem una experiència enològica narrada per la historiadora i directora del Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges, Alba Gràcia; i per Rafael Coronado, representant de Fetén Wines, un projecte de valorització dels vins elaborats en el Massís del Garraf.

Quatre cellers del municipi d’Olèrdola ens acompanyaran en aquest relat històric amb gust a vi: Celler Torreblanca, Finca Viladellops, Caves Hill, i Mulet Viticultors.

  • Sessió 1 tast: de 19.30 h a 20.30 h / Sessió 2 tast: de 20.45 h a 21.30 h
  • Reserva i adquisició tiquet: a través de la VENDA ON LINE. Hi trobareu dues entrades específiques pel Tast enològic, amb dues dates: 29/7 i 5/8.
  • Preu: el preu de l'activitat és de 10€.
  • IMPORTANT: Cal, també, adquirir l'entrada al recinte que dona dret a gaudir de totes les demés activitats dels Vespres d'Estiu, i que té un cost de 7€. Podeu adquirir el tiquet entrada a VENDA ON LINE o directament a recepció del Museu dins l’horari d’atenció al públic.

Més informació:  FETÉN WINES

CONTACTA AMB MAC OLÈRDOLA:

Telèfons 93 890 14 20 / 675 78 29 36
e-mail mac.olerdola@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 19:30:00
Durada 1 hora
Preu 10€ (inclou només el tast). El preu d'entrada única per a totes les activitats dels Vespres d'Estiu és de 7€