AGENDA

El MAC Olèrdola acull el programa VIA AUGUSTA

20 de març de 2024

Entrevista a Núria Molist

El MAC Olèrdola es posiciona com un espai patrimonial de referència a l'Alt Penedès

Durant aquest mes de març i fins Sant Jordi, el Grup ETV-TERRAMAR realitza una serie d'entrevistes al Conjunt Monumental d'Olèrdola en el marc del seu programa VIA AUGUSTA, amb l'objectiu de donar a conèixer espais i persones rellevants de l'Alt Penedès.

El programa, conduit per Joan Enric Vidal de Terramar TV/ETV, es va desenvolupar el mes de març en diferents punts rellevants del jaciment arqueològic, i es pot seguir a través del Canal 39 de la TDT, al Tarragonès; i pel Canal 30 de la TDT al Garraf-Penedès. El material gravat s’emetrà durant cinc setmanes successives.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya a Olèrdola va acullir aquesta iniciativa posicionant la seva importància com a bressol del Penedès. Núria Molist, responsable de la seu, va inaugurar la jornada donant a conèixer el Conjunt Monumental d'Olèrdola.

Es varen fer entrevistes a Joan Melero, director de la Fundació Pinnae; Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola; Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i alcalde de Font-rubí; i a Romà Cano, delegat territorial al Penedès del Departament de Cultura. 

L'actuació de Pep Picas i Guiseppe Costa va donar el toc de cloenda a la jornada.

Informació addicional sobre les entrevistes:

  • Des del dimecres 27 de març al dimarts 2 d’abril, “Via Augusta” oferirà l'entrevista a Joan Melero, director de la Fundació Pinnae.
  • Des del dimecres 3 d’abril i fins dimarts 9 d’abril, “Via Agusta” oferirà l'entrevista a l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró.
  • Del 10 al 16 d’abril s’oferirà l’entrevista a Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
  • Del 17 al 23 d’abril, l'entrevista a Romà Cano, delegat territorial al Penedès del Departament de Cultura.

Podeu seguir l'entrevista en el seu canal de You Tube, clicant aquí. 


Twitter
Facebook