ACTIVITAT DE LLEURE

Els tions han arribat al bosc d'Olèrdola

10 i 11 de desembre 2022

BOOK NOW!

ELS TIONS JA SON AL PARC D'OLÈRDOLA

Voleu introduir els nens en la màgia del tió? Farem un breu recorregut pel bosc exterior del Conjunt Monumental (de dificultat molt baixa), en el qual coneixerem el seu origen i seguirem els rastres i les pistes que deixen els tions pel bosc. Veurem de quines plantes s’alimenten durant tot l’any i on s’amaguen. Un cop acabat el recorregut els nens realitzaran una manualitat per crear-se un tió a partir d’un tap de suro que podran penjar a l’arbre de Nadal.

Opcionalment, un cop acabada la manualitat, els nens que ho desitgin podran anar a buscar el seu tió “de veritat” per endur-se’l a casa. Només ens ho heu de comunicar a la reserva i us enviarem les instruccions de com fer-ho.

    Dies - Desembre: dissabte 10 i diumenge 11. 

    Hora: a les 11h

    Durada:  2 hores

Observacions:

  • L’activitat inclou: activitat familiar que du a terme pel bosc de l’exterior del Conjunt Monumental.
  • L’activitat està pensada especialment per nens a partir de 3 anys, tot i que si us en feu càrrec mentre caminem podrien ser fins i tot menors.
  • Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola.
  • Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.
  • En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Informació i reserves: Viapenedes.com / Telèfon de contacte: 938172868 / Correu electrònic: info@viapenedes.com

DADES DE L'ACTIVITAT
On Parc d'Olèrdola (exterior del conjunt d'Olèrdola)
Hora 11:00:00
Durada 2 hores
Preu 3,00 €