VISITA GUIADA

25a Setmana de la Ciència

ACTIVITATS ANUL·LADES

DEGUT A LES MESURES RESTRICTIVES PER COVID-19, LES ACTIVITATS PROGRAMADES QUEDEN ANUL·LADES FINS A NOU AVÍS.

US CONVIDEM A QUE SEGUIU TOTES LES NOVETATS PER AQUESTS CANALS!

Del 14 al 29 de novembre se celebrarà a Catalunya la 25a Setmana de la Ciència. En aquestes dates se celebren un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. De fet, és una setmana on la comunicació social de la ciència i la tecnologia pren un protagonisme especial, amb l'objectiu de divulgar els avenços científics i tecnològics, i la recerca en general, de manera atractiva i propera a les persones.

Des del Conjunt monumental del Castell d'Olèrdola, el MAC Olèrdola col·labora un altre any amb la Setmana de la Ciència per tal de divulgar la ciència de l'arqueologia en el context de les excavacions i investigacions arqueològiques. Així, de la mà de la responsable de la seu d'Olèrdola, Núria Molist, coneixerem les últimes novetats quan a la recerca arqueològica del jaciment, on la primera excavació es va dur a terme l'any 1882. Quina és la metodologia arqueològica? En quin punt es troben les investigacions i recerca? Us animem a participar activament en una visita guiada que no us deixarà indiferents!

Dissabte, 21 

Visita guiada: "Les pedres ens parlen des d'Olèrdola. Ibers, romans i medievals en el punt de mira de l'arqueologia"

Hora: a les 12h

Observacions: 

  • Les places són limitades. Cal reserva prèvia
  • En tots els casos se seguiran les recomanacions que imposa la situació motivada per la COVID-19: l’ús de mascaretes, la distància mínima entre assistents i la neteja de mans seran d’obligat compliment.

Més informació i reserves:

Telèfon de contacte 93 890 14 20 / 675 782 936

Correu electrònic: mac.olerdola@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Olèrdola
Hora 12:00:00
Durada 1,5 hores
Preu activitat gratuïta