Participa a Instagram al #MACESTIU

BASES DEL SORTEIG A INSTAGRAM #MACESTIU

1. Qualsevol persona major de 18 anys i de qualsevol nacionalitat pot participar. Aquest concurs està organitzat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, concretament per les seus de MAC Empúries, MAC Girona, MAC Olèrdola, MAC Ullastret, i MAC Barcelona.

2. Per participar cal publicar a Instagram des d’un perfil obert una fotografia relacionada amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya i la temporada d’estiu, etiquetada amb el hashtag #macestiu

3. Per participar cal afegir també el hashtag corresponent a la seu a la qual fa referència la fotografia #macempuries; #macgirona, #macolerdola, #macullastret#macbarcelona

4. Cada participant pot participar amb el número de fotografies que desitgi, sempre que siguin pròpies.

5. L’equip del MAC revisarà cada foto rebuda i descartarà del concurs les fotografies que no siguin rellevants, que no compleixin amb la qualitat mínima, que puguin ser desagradables o ofensives.

6. Les fotografies es podran enviar des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre; ambdues dates incloses.

7. Es sortejaran 5 premis, un per cada seu del MAC i per les fotografies etiquetades amb el hashtag de la seu corresponent. El premi per als 5 guanyadors és un MACTIKET per a dues persones. El Mactiket és un passaport que et permet accedir a tots els museus i jaciments que integren el Museu d’Arqueologia de Catalunya, gaudint d’interessants descomptes i avantatges:

  • Accés lliure a totes les seus i exposicions del museu
  • Audioguia gratuïta en diversos idiomes
  • Durada fins a finals del 2019

En concret els premis consistiran en:

> #macempuries

-Un MACTIKET per a dues persones + visita Empúries Virtual (un dissabte a escollir) 

> #macgirona

-Un MACTIKET per a dues persones 

> #macullastret

-Un MACTIKET per a dues persones + visita Terra d’Indiketes (a escollir entre les sessions programades)

> #macolerdola

-Un MACTIKET per a dues persones 

>#macbarcelona

-Un MACTIKET per a dues persones

8. Les millors fotografies relacionades amb cada seu del MAC es podran compartir en els perfils de cada una de les seus del MAC durant la temporada d’estiu (sempre citant l’autor/autora).

9. A finals de setembre s’escolliran els guanyadors del sorteig de manera aleatòria entre totes les fotografies rebudes. S’anunciaran públicament els guanyadors i es contactarà amb ells mitjançant missatge privat a Instagram.

10. Els participants al sorteig accepten que el MAC pugui utilitzar posteriorment les seves imatges, sempre citant-ne l’autor o autora.

11. EL MAC assumeix que les fotografies presentades disposen de l’autorització corresponent i/o permís de drets d’imatge de les persones que apareixen a la imatge.


Twitter
Facebook