EXPOSICIONS

Els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

Del 29 de maig al 30 d'octubre de 2022

Els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

El Museu d'Arqueologia de Catalunya a Olèrdola acull una exposició itinerant que ens descobreix els secrets dels espais naturals

Amb la Serralada Litoral Catalana, d’una banda, i el mar de l’altra, els parcs representen un espai protegit amb uns valors ecològics i culturals excepcionals. 

Les adminstracions que gestionen els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix tenen cura de més de 19.000 hectàrees de 13 municipis: Avinyonet del Penedès, Begues, Castelldefels, Gavà, Olesa de Bonesvalls, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú (Parc del Garraf), Canyelles i Olèrdola (Parc d’Olèrdola) i Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos (Parc del Foix).

L'espai expositiu.-

L’exposició itinerant «Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix» està formada per 10 plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles.

Incorpora tres nivells de lectura –vehiculats per un personatge narrador– i un ventall d’elements gràfics on destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

L'exposició es destina, sobretot, a un públic familiar i escolar (EP i 1r cicle ESO)

Dades generals.-

  • Organitza: Diputació de Barcelona - Xarxa de Parcs Naturals
  • Dates: del 29 de maig al 30 d'octubre de 2022
  • Horaris: horari d'obertura d'atenció al públic del Castell d'Olèrdola.

INFORMACIÓ RELACIONADA
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Tríptic 10,314 MB
Poster 6,063 MB
Twitter
Facebook