DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Dia Europeu dels Parcs Naturals. Visita guiada

Dissabte 03 d'octubre

BOOK NOW!

Aquest any, a causa de la pandèmia de la COVID-19, el Dia Europeu dels Parcs, que promou anualment l’entitat Europarc i que se celebra cada 24 de maig, només es va poder commemorar de forma virtual a través de webs, xarxes socials i plataformes de debat. Tots aquells actes es va fer sota el lema: "Protegir la natura és protegir la nostra salut!", un lema molt semblant a aquest que, enguany, ha promogut la Setmana de la Natura “Conservar la natura és conservar la nostra salut”, que promou la Xarxa de la Conservació de la Natura (XCN) i que se celebra del 3 a l’11 d’octubre.  

Així doncs, la Xarxa de Parcs Naturals se suma a aquesta Setmana de la Natura 2020 recuperant els actes de sensibilització ambiental que no es van poder dur a terme el mes de maig per raó del confinament. 

Des del MAC Olèrdola us proposem una visita guiada molt especial: "El Pla dels Albats: on la pedra pren forma de cos humà"

Us volem apropar a la vida quotidiana d’una de les ciutats medievals més importants de l’alta edat mitjana a Catalunya, mitjançant les últimes excavacions arqueològiques realitzades. A la muntanya d’Olèrdola, als nostres peus la pedra pren forma de cos humà, creant un espai inquietant que ens parla de quan la gent vivia i treballava sobre les tombes...

L’activitat inclou: visita a les noves troballes  arqueològiques del barri de fora muralles (Pla dels Albats). 

Notes: Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya. Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació. Edat recomanada: a partir de 10 anys. 

L'activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. En tots els casos se seguiran les recomanacions que imposa la situació motivada per la COVID-19: l’ús de mascaretes, la distància mínima entre assistents i la neteja de mans seran d’obligat compliment.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Olèrdola
Hora 11:00:00
Durada 1 hora
Preu Gratuïa