Nou horari d'obertura del pàrquing

Properament

El MAC Olèrdola estableix un nou horari d'obertura del pàrquing

Properament, es limitarà l’accés al pàrquing superior. L’horari d’obertura i tancament coincidirà amb l’horari del conjunt monumental. Dilluns restarà tancat.

El conjunt d’Olèrdola disposa de dos estacionaments públics, un per a vehicles de dos i quatre rodes (amb horari limitat) i un per a autocars (amb horari il·limitat).

Davant els continuats atacs de vandalisme i especialment l’ús inadequat de l’espai per a fer botellots, els quals generen un gran volum de brutícia i deixalles, el MAC ha pres la decisió d’establir un horari d’obertura i tancament del pàrquing superior.

Esperem que aquesta mesura contribueixi a una millor preservació de l’espai patrimonial, tant natural (Parc d’Olèrdola) com cultural (MAC-Olèrdola).

Informar altrament que es podrà seguir accedint a peu o amb bicicleta al pàrquing superior i d’aquí  als camins com el vial al Pla dels Albats o vers la urbanització Daltmar. També s’hi pot accedir des del mateix pàrquing inferior.

Per aquells esdeveniments i/o actes programats amb horaris fora de l'habitual, el pàrquing restarà obert fins la finalització de l'acte.  

Disculpeu les molèsties.

Podeu consultar els nous horarisaquí

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 16:22:13
Durada
Preu
CARTELL HORARIS
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Horaris 7,099 MB