VISITES TEATRALITZADES

100 anys després...ahir i avui de la recerca arqueològica

16 d'abril 2022

Dissabte, 16 d'abril. Visita teatralitzada

Fa 100 anys l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) va actuar al conjunt històric d'Olèrdola realitzant una intervenció arqueològica a diversos espais del conjunt i una restauració a l'església de Sant Miquel. Aquestes accions varen ser capdavanteres, i continuaven amb les iniciatives que anys abans demostraven un interès erudit per Olèrdola. 

De la mà de dos dels protagonistes del moment coneixerem aquelles accions que varen promoure la recerca i estudi d'aquest patrimoni tant singular.

Us proposem un viatge en el temps als anys 1921, 1926 i 1928, quan Maties Pallarès -arqueòleg- i Jeroni Martorell - arquitecte - varen ser capdavanters en l'estudi i metodologia arqueològica, i en l'estudi de l'art romànic medieval. 

Hora: de 11h a 13h. És imprecindible fer la reserva prèvia al tel.93 890 14 20/ 675 782 936 / mac.olerdola@gencat.cat

Preu: inclòs en el preu de l'entrada al recinte. 

Cloenda de l'exposició temporal "Descobrint Olèrdola"

Fins el 24 d'abril teniu la oportunitat de visitar el nostre jaciment de primera mà a través de l'exposició que commemora els 100 anys de les primeres intervencions de l'Institut d'Estudis Catalans a Olèrdola.  

Lloc: Sala exposicions MAC Olèrdola. Hora: dins horari obertura Museu. Entrada gratuïta amb el preu d'entrada del MAC - Olèrdola. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 11:00:00
Durada 2h
Preu Inclòs en el preu d'entrada al recinte