SETMANA DE LA CIÈNCIA

Setmana de la Ciència

Diumenge, 21 de novembre

26 anys disseminant la ciència!

Del 12 al 21 de novembre se celebrarà a Catalunya la 26a edició de la Setmana de la Ciència

En el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzen un seguit d’activitats arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics..., una gran oferta científica diferents formats a l’abast de tothom! S'adrecen a tots els públics amb l'obkectiu final d'apropar la cièncoa i la tecnologia a la ciutadania. 

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació de la ciència i la tecnologia.

Des del Museu d'Arqueologia i la seu d'Olèrdola us proposem una visita guiada entorn un personatge històric que està sent objecte d'estudi enguany: Mir Geribert, príncep d'Olèrdola

DIUMENGE, 21 DE NOVEMBRE. PORTES OBERTES I ACTIVITATS GRATUÏTES

  • PORTES OBERTES: de 10h a 17.30h
  • VISITA GUIADA "Mir Geribert i la ciutat d'Olèrdola" . A les 11h.

Mir Geribert, autoproclamat senyor i príncep d'Olèrdola, en una terra de frontera com era el Penedès, fou el cap d'una revolta contra el comte català Ramon Berenguer fa gairebé 1.000 anys. En aquells moments, Olèrdola era una ciutat plena d'activitat, amb famílies pageses dedicades a les feines del camp, persones que duien a terme els oficis tradicionals, com fusters, ferrers o boters, entre d'altres. Us podeu imaginar el dia a dia, entre aquells carrers, d'una ciutat medieval de frontera? El descobrireu amb aquesta visita temàtica.

Recomanem dur calçat còmode.

INFORMACIÓ I RESERVES:

  • Per participar en l'activitat cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.
  • Inscripció a : mac.olerdola@gencat.cat / 93 890 14 20 - 675 78 29 36.
  • MESURES COVID-19: En tots els casos se seguiran les recomanacions que imposa la situació motivada per l'emergencia sanitària.

MÉS INFORMACIÓ:

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 10:00:00
Durada Tot el dia
Preu Gratuït