ESPECTACLE

Espectacle audiovisual

Dissabte, 7 i 14 d'agost. A les 22h

Espectacle Audiovisual de Commemoració dels 100 anys

Roger Subirana, Sílvia Isach i Esther López, ens presenten un espectacle de llum, música i color, per celebrar la commemoració dels 100 anys de la excavacions de l'IEC a Olèrdola. L'espectacle audiovisual, amb música en viu, acompanyarà un recull fotogràfic dels 100 anys de les primeres excavacions a Olèrdola. 

La muralla d'Olèrdola es transformarà i prendrà noves formes mitjançant un mapatge (mapping) adaptat a la forma de la històrica construcció. A partir d'aquí es mostrarà el cicle de creació/destrucció de l’espai arquitectònic. Aquesta part visual està creada per la Sílvia Isach

Acompanyant l'espectacle, Roger Subirana al piano, teclats i la flauta electrònica, i acompanyat per la veu d’Esther López, presentaran temes del seu nou disc i dels anteriors treballs, entre altres temes inèdits del compositor. La creativitat de l'artista Silvia Isach donarà vida a la música a través de projeccions videogràfiques. 

Dia: dissabte, 7 i 14 d'agost
Hora: a les 22.00h
Preu: inclòs en l'entrada al recinte.
Aforament limitat 100 persones. Reserva obligatòria.
  • Dissabte, 7: PLACES EXHAURIDES!
  • Dissabte, 14: PLACES EXHAURIDES!
RESERVA:
  • L'aforament és limitat a totes les activitats. Per això, cal fer inscripció prèvia al correu electrònic mac.olerdola@gencat.cat o bé trucant al 93 890 14 20.
  • El preu està inclòs en el preu de l'entrada al recinte. El pagament es pot fer  directament a la recepció del Museu el mateix dia (en aquest cas recomanem arribar-hi 1 hora abans de l'activitat). 
ROGER SUBIRANA

Compositor i productor musical nascut a Vilafranca del Penedès (Barcelona).

Orgullós de la seva terra, ha creat diverses obres que recorden els sabors i olors de la vinya i el cava. De formació autodidacta, va començar a composar poc abans dels 12 anys d’edat.

A la seva extensa discografia hi trobem la música més personal, construïda a mode de diari vivencial on expressa un infinit ventall de sentiments experimentats en diferents etapes de la seva vida. Per aquest motiu és tan difícil encasellar-lo en un estil musical concret. Eclèctic i serè a part iguals. No amaga res rere les notes. Les seves peces musicals són petites bandes sonores, on en alguns temes la veu és utilitzada com a pur instrument, per aquest motiu la lletra és fonètica i no té cap interpretació semàntica. Busca la musicalitat de la veu sense estar lligat al diccionari, aconseguint, d’aquesta forma, una creació en estat pur. S'auto-defineix com a "Compositor de Música Instrumental i Fonètica”.

Rogersubirana.com

SYMBIPHONIC

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 22:00:00
Durada 1h
Preu Inclòs en l'entrada al recinte