CONCERTS

Concert commemoratiu amb Lídia Pujol

Dissabte, 10 de juliol a les 20h. ENTRADES EXHAURIDES!

Foto: Jaume Aragay

Concert commemoratiu amb Lídia Pujol

 El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, la Diputació de Barcelona i altres institucions penedesenques, celebren durant aquest 2021 els 100 anys de les intervencions de l'IEC a Olèrdola. L'ambiciós programa posa en valor, el singular patrimoni d’Olèrdola, un assentament ocupat en múltiples etapes històriques. 

El proper dissabte, 10 de juliol se celebrarà l'acte central de la commemoració a la seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia de Catalunya, amb una visita comentada pels espais dels 100 anys, els parlaments institucionals amb la inauguració d’una placa commemorativa i el concert-espectacle de l’artista Lídia Pujol.

Espectacle "Olèrdola, espai d'amor i llibertat"
Foto: Raquel Calvo

Foto: Raquel Calvo

Olèrdola, espai d’amor i llibertat”,  és una nova producció tant musical com de guió, inspirada pel que tots hem i estem vivint amb el covid-19. L’enyorança, el dolor de la pèrdua, la solitud, les situacions més extraordinàries mai viscudes globalment, ens conviden a transcendir els bàndols establint llaços entre veïns, personalitats i autoritats. Projectar el desig d’una abraçada i resistir-nos lliurement de fer-la per amor és un acte de responsabilitat i dignitat humanes. Cal incentivar aquesta Llibertat que no és el llibertinatge d’una reacció al tancament, ni la por al contacte. Aquesta “resistència” és un acte d’Amor. 

Músics: Lídia Pujol, veu. Dani Espasa, teclat. Pau Figueres, guitarra. Miquel Àngel Cordero, contrabaix. Maryal Ayats, violoncel.

Dia: dissabte, 10 de juliol
Hora: a les 20h
Preu: entrada gratuïta
Aforament: 200 persones

Entrades exhaurides! Moltes gràcies!

 

 

 

Si voleu saber-ne més...

  

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 20:00:00
Durada 1,5hores
Preu Gratuïta