CONCERTS

Concert Laura Andrés

Dissabte, 14 d'agost. A les 20.30h

Laura Andrés presenta #blanc

La pianista Laura Andrés presenta el seu primer treball en solitari, #blanc, un disc intimista i ple d’emoció que ens convida a celebrar la vida i reflexionar d’una manera creativa sobre les experiències i les oportunitats. Al final, disposem d’un temps preciós i de nosaltres depèn omplir-lo de coses que ens facin vibrar.

#blanc és un disc de piano, sensible i elegant, en la línia de compositors com Ludovico Einaudi, Yiruma o Yann Tiersen.

La Laura ens convida a compartir la música i l’art amb les persones que estimem, i així viure plegats un moment únic. En el seu directe, ens proposa una posada en escena elegant i, com sempre, molt natural i molt propera al públic, intentant humanitzar l’art i la música i apropar-los a cada espectador. Mitjançant el piano i alguns contes i frases que li han resultat inspiradors, ens proposa un íntim viatge sonor que ens permet deixar-nos portar i acaronar per cadascuna de les peces.

Dia: dissabte, 14 d'agost
Hora: a les 20.30h
Preu: inclòs en l'entrada al recinte.

Aforament limitat a 140 persones. Reserva obligatòria. PLACES EXHAURIDES!

RESERVA: 
  • L'aforament és limitat a totes les activitats. Per això, cal fer inscripció prèvia al correu electrònic mac.olerdola@gencat.cat o bé trucant al 93 890 14 20.
  • El preu està inclòs en el preu de l'entrada al recinte. El pagament es pot fer directament a la recepció del Museu el mateix dia (en aquest cas recomanem arribar-hi 1 hora abans de l'activitat). 

Observacions: En tots els casos se seguiran les recomanacions que imposa la situació motivada per la COVID-19.

Laura Andrés és pianista, compositora i professora, amb una llarguíssima i variada trajectòria professional.

Va ser coneguda al nostre país per haver participat i presentat a Miami el disc El Dorado, (el darrer de la cantant Shakira). També ha estat professora del programa de talents Operación Triunfo en les tres últimes edicions (2017-2020).

També és pianista i corista de la cantant Beth en la seva nova gira Origen.

laurandres.com

TEMPUS FUGIT

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 20:30:00
Durada 1,15 hora
Preu Inclòs en l'entrada al recinte