Poesia als parcs | Museu d'Arqueologia de Catalunya
PRESENTACIÓ

Poesia als parcs

25 d'octubre de 2017

Una passejada per la literatura grega i llatina

Eusebi Ayensa, presentació i comentari dels textos
Carme Terol, veu
Josep Tero, veu i guitarra

Una passejada per la literatura grega i llatina és la presentació, comentada per Eusebi Ayensa, d'una mostra de textos de la literatura llatina, des de Plaute fins a Rutili Namacià, interpretats per l'actriu Carme Callol i pel cantautor Josep Tero, que també cantarà les seves versions de textos catalans inspirats en originals llatins.

La poesia i la natura sempre han estat unides en la veu i les obres de poetes i escriptors que, al llarg del temps, han glossat en les seves obres la diversitat i riquesa dels paisatges que els eren més propers.
Amb l'objectiu d'apropar la manifestació poètica i la música als espais naturlas protegits, l'any 2004 va néixer el cicle poètic anomenat Poesia las parcs. Lletres i paisatges. Promogut per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya, es basa en un seguit de lectures i recitals poètics que es duen a terme en espais de la Xarxa de Parcs Naturals i en altres espais protegits, tant de Catalunya com de fora del país.
En forma de ruta literària que va viatjant per diferents indrets emblemàtics dels espais naturals, s'han previst -fins a finals d'any- una sèrie de recitals poètics, alguns acompanyats de música en directe. Us ho perdreu?

Per a més informació:
parcs.diba.cat/poesia/poesia-als-parcs 
Conjunt monumental d'Olèrdola
Tel. 93 890 14 20

DADES DE L'ACTIVITAT
On Parc d'Olèrdola
Hora 12:00:00
Durada 2 h
Preu L'assistència als recitals és gratuïta