VISITA GUIADA

PENDENT Visita Verema

diumenge 20 d'octubre, d'11 a 13:00h

Quin és l’origen de la muntanya de Sant Miquel d’Olèrdola? Sabíeu que fa 15 milions d’anys al Penedès hi havia un clima tropical? Sabeu que la muntanya de Sant Miquel, on s'aixeca el castell i la ciutat medieval d'Olèrdola era un gran escull de corall? Voleu reconèixer quines evidències podem observar actualment sobre el terreny? Ho descobrirem de la mà del Dr. Permanyer, catedràtic de geologia de la Universitat de Barcelona i bon coneixedor de la geologia del Penedès.

En primer lloc mitjançant una presentació d'uns 20 minuts podrem aprendre com i quan es formà aquest gran escull de corall. Veurem també exemples d'esculls de coralls actuals per poder-nos imaginar com era Olèrdola i el Penedès 15 milions d'anys enrere. Posteriorment ens desplaçarem amb el cotxe a una zona molt pròxima on podrem reconèixer a la formació rocosa diferents tipus de coralls, mol·luscs, etc. Us garantim que us sorprendrà conèixer com es formà la muntanya de Sant Miquel!

Activitat gratuïta inclosa en el preu de l'entrada al recinte (normal: 4,50 € / reduïda: 3,50 €).

Places limitades. Reserva prèvia via telefònica (93 890 14 20 / 675 78 29 36) o correu electrònic (mac.olerdola@gencat.cat).

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Olèrdola / Parc d'Olèrdola
Hora 11:00:00
Durada 2 hores
Preu Activitat gratuïta inclosa en el preu de l'entrada al recinte (normal: 4,50 € / reduïda: 3,50 €).