JORNADES EUROPEES PATRIMONI

Jornades Europees de Patrimoni

9 d'octubre 2022

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 

 
Els dies 7, 8 i 9 d’octubre us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del nostre patrimoni cultural. Un gran ventall de propostes que es podran consultar, organitzades temàticament i geogràficament, en l’agenda en línia. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

Programació al MAC Olèrdola. Diumenge 9 d'octubre. 

Portes obertes des de les 10 h a les 17:30 h.
Visita guiada "Vi i cellers a la ciutat medieval"

Vi i cellers de la ciutat medieval descobrirà els orígens de la viticultura al Penedès i la importància que la vinya i el vi tenien en la ciutat medieval d’Olèrdola, amb la descoberta recent de diferents cellers

Hora: 11:00 h a 12:30 h. Preu: gratuïta. És imprescindible fer la reserva prèvia al tel.93 890 14 20/ 675 782 936 / mac.olerdola@gencat.cat.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 11:00:00
Durada 1,5 hores
Preu Gratuït
CARTELL
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Cartell activitats 7,896 MB