ACTIVITAT GASTRONÒMICA

Dissabtes de Vins al MAC Olèrdola

8, 15, 22 i 29 d'octubre 2022

DISSABTES DE VINS AMB LA CARRETERA DEL VI

La Carretera del Vi, la “Wine Road” del Mediterrani està inspirada en les Wine Roads internacionals. És la primera proposta enoturística de tot l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins el mar, amb un alt valor històric, cultural i ecològic. 

Tretze cellers del Penedès i set municipis de les comarques barcelonines del Penedès i el Garraf, uneixen els seus actius turístics sota el nom de La Carretera del Vi, recuperant l’antic traçat comercial que unia l’interior del Penedès amb la costa mediterrània i que utilitzaven ja els romans per a fer arribar els vins elaborats en aquest territori a tot el món.

La Carretera del vi és també una ruta patrimonial, i es pot completar descobrint alguns punts importants al camí que formen part del nostre patrimoni arquitectònic i cultural, i que ens expliquen la història d’aquesta terra de vins. El conjunt monumental d'Olèrdola és un dels punts d'interès d'aquest recorregut. i permet conèixer 4.000 anys d'història del Penedès. 

Us animem a aturar-vos a aquest patrimoni singular i gaudir de la història i del paisatge els dissabtes de setembre i octubre, tot degustant una copa de vi tranquil o espumós.

Copa de vins dels cellers de la Carretera del Vi al MAC Olèrdola

  • DIES: 17 i 24 de setembre / 8, 15, 22 i 29 d'octubre (el dissabte 1 d'octubre, amb motiu del Cap de Setmana Ibèric, no hi haurà la copa de vi).
  • HORA: 12.30 h
  • RESERVES i PREU: activitat inclosa en el preu de l'entrada al recinte. No cal reserva prèvia.

Per saber-ne més:

EL PASSAPORT DE LA CARRETERA DEL VI

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Olèrdola
Hora 12:30:00
Durada
Preu Inclòs en el preu de l'entrada al recinte